Snälla barn...

Det var inte länge jag behövde vara barnvakt, Ville kom hem tidigt. Emil sov hela tiden medan jag och Klara ritade och tittade på "my little pony" på you-tube. Lätt som en plätt! Klara var så snäll, hon pratade franska med mig så jag tror att vi förstod varandra, lite i alla fall.

Hemma vankades det anka med potatis och sås. Gott! Sen har vi byggt möbler och packat upp alla väskor, vädret är inte det bästa. Nu sitter Per och syr (!), visserligen på sina axelskydd men det är en ganska ovanlig företeelse att se honom med nål och tråd. Vi väntar på att Manna och Mathias ska vakna upp ur sin powernap så att vi kan åka och handla på carrefour som är ett gigantiskt köpcentrum, blir trött i benen bara jag tänker på det.

Lotta ligger och vilar i vår säng, hon sa att hon skulle gå in och äta choklad och tjura lite... =)

Kommentarer
Postat av: anna Hoff (f.d Mårtensson)

bonjour...

Nu har jag insett att jag behöver en höstjacka, det är för jäkla kallt på morgonen när man bara har en manchesterkavaj på sig....Det börjar bli riktigt trist på kvällarna nu, innan man ens har kommit hem så är det mörkt.

Vi håller ju på att sälja huset så att vi kan flytta till kalle krona, i söndags var det ett äldre par o kollade på huset. Saken var den att dom bor i Ängelholm (där ska dom bo kvar)och har sommarstugan sedan 40 år tillbaka här i khamn (stilleryd) den har dom tillsammans med en massa syskon och nu tyckte dom att det var för jobbigt att inte ha ngt eget. Så dom ville ha vårt hus som fritidsboende....hehehe ja man slutar väl aldrig att bli förvånad över hur mkt pengar en del har. Men dom får ha mitt hus som utedass om dom vill, bara dom köper det.Kanske ska jobba lite!!

Kindpussar/kusin Anna2008-10-28 @ 10:35:02
Postat av: thomas svensson

Är snart på väg att ta lunch, igår var det kålpudding som gällde (ingen ville sitt intill mej på jobbet, fattar inte varför).

Idag ska jag försöka få ner lite rotmos med fläsklägg, vilket inte ska bli så svårt, en av favoriträtterna. Gårdagens runda blev på en timme ute på Dragsö, med Selma. Det är otroligt fint därute på hösten, alla dessa färger på träden, havet spegelblankt, och man får träffa en massa annat hundfolk, så om jag får ha Selma några veckor till så kanske man få in en fullträff, vem vet. Hoppas ni tar hand om Lotta och Tommy ordentligt, så kanske dom åker ner om några veckor igen. Det måste vara roligt att få ta hand om sina svärföräldrar riktigt ordentligt. Har Lotta möblerat om hos er än, hon bruka vara bra på sånt. Vad roligt att du får vara barnvakt ibland, ingen eget på gång eller?. Nej nu väntar rotmosen, så här sätter jag punkt. Ha det bra så hörs vi snart igen.

2008-10-28 @ 11:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0