Med överkroppen i köket och underkroppen i vardagsrummet

Nu är de här! Vi hämtade upp Lotta och Tommy vid 23 igår, de var t.o.m. några minuter tidiga efter ett snabbt byte i Amsterdam och lite krångel för att hitta tåget på Charles de Gaulle. Vi bjöd på lite obligatorisk baguette, ost och vin efter en rundkörning i stan. Sen var det läggdags. Kort efter hör vi ett hysteriskt fnissande ifrån vardagsrummet (de sover i bäddsoffan där). Lotta säger att "Tommy ligger med ansiktet mot väggen, han säger att det luktar kaffe *fniss*, men då säger jag det att han ligger ju i skafferiet *fniss*" och det är ju sant, så mycket närmare kaffet (den blåa förpackningen på bilden nedanför) kan man knappast komma. De ligger med överkroppen i köket och underkroppen i vardagsrummet!

Selma verkar ha det bra i alla fall (läs Thomas kommentar i föregående inlägg!) så då är husse och matte glada! Jättekul förresten att ni alla kommenterar så mycket, det är så roligt att öppna inkorgen varje dag. Anna o Micke, Linn, Thomas, Anna M H (tackar igen för det fantastiskt fina bröllopet!), mamma, Lena o Per, Linda (din mamma var inte så road över "deg-kommentaren"), Evamy och Strid, familjen Kellander... Hoppas att jag inte glömde någon nu!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Roligt att de kom fram oskadda (Lotta och Tommy). Det verkar vara lite trångt i er lägenhet, men har man något roligt att se fram emot så kan man stå och sova, men nu förstår du nog hur trångt vår Nigerian (heter det så?) har det, 8 personer på samma yta som ni.

Se nu till så att dom inte kör in huvudet i ugnen i natt, eller kan man använda den som en hårtork?

Nu ska jag gå en långrunda med Selma, sedan blir det nog en Xante i kväll, efter en lång och jobbig vecka.

Jag hör snart av mej igen.2008-10-24 @ 15:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0