Mamma, titta!!Idag var jag och fixade till mina gel-naglar på salong, är jättenöjd! Tjejen som äger denna salong är en riktig "nagelgudinna", om man jämför med damen jag gjorde naglarna hos första gången i Nybban innan jag åkte hit. Här gick det snabbt och blev riktigt snyggt. Vi hade dock lite kommunikationsproblem, kan inte förstå varför man inte lär sig typiska "nagelsalongsuttryck" i skolan, det är ju jätteviktigt! Men vi klarade oss bra ändå, hela salongen var involverad i att översätta engelska och franska tills de hittade ett lexikon! Nagelbitare till trots har jag alltid tyckt att det är så fint med långa fina naglar, men det har liksom vart svårt att sluta oavsett tjat från min mor, Per och vänner varvat med "stopp och väx" (dock inte på senare tid tål att tilläggas). Även om "stopp och väx" inte fungerade för mitt syfte (det syfte det alltså är till för) så kan jag varmt rekommendera det för de som vill gå ner i vikt , allt, och då menar jag ALLT som kommer i kontakt med dina fingrar smakar "stopp och väx" (som "by the way" är ett väldigt innovativt namn) så glöm kakor, godis, chips o.s.v.

Nu är jag ensam igen, ganska skönt faktiskt. Per och grabbarna stack vid 22.30 mot alperna, Briacon, imorgon är det dags för en 4p match (6p i Sverige), en viktig sådan alltså. Men vad håller MIF på med egentligen?? Sitter de uppe och GIBBAR (spelar ett enligt mig ett hysteriskt tråkigt "pangpang" spel på datorn) hela nätterna kanske??

Idag fick vi vår lilla tvättmaskin som byttes ut mot den allt för stora som inte fungerade. Äntligen kunde vi tvätta... trodde jag. Tvättmaskinen fungerar men istället är det något vajsing med rören så det kommer inget vatten till maskinen och det blir ju svårt att tvätta utan vatten. Detta problem får vi alltså ta på måndag när folk jobbar igen vilket innebär att jag MÅSTE tvätta hos Piia imorgon. Är i Pers väska och lånar strumpor, hade vart skönt att slippa låna kallingar...

Imorgon är det först marknad sedan utflykt på schemat. Jag, Piia och kidsen ska åka till Brissac om vädergudarna är med oss... tvättgudarna är det ju definitivt inte!

Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Hej Gumman!!

Äntligen, riktigt fina naglar. Jättesnyggt. Är bara lite fundersam över vad du nu skall bita på.

Det är riktigt underhållande att läsa om vad du skriver på bloggen.Jag är riktigt imponerad. Du har oanade talanger som jag inte hade en aning om.

Hoppas det löser sig med tvättmaskinen. Hälsa Per

Puss o kram Mamma Lasse och Johanna hälsar

2008-10-18 @ 10:57:26
Postat av: Anna

En äkta hockeyfru! När kommer belöningslistan upp? Puss

2008-10-18 @ 16:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0