Kindpussar och nyttig mat

Har nog, sammanlagt i hela mitt liv, aldrig fått så många kindpussar från tjejer och killar som jag dessutom aldrig träffat innan. Piia berättade att fransmännen mer än gärna kindpussas som ingenting men när det gäller kramar så vet de tydligen inte hur de ska göra. Intressant! Slovakerna verkar i alla fall ha efterapat traditionen som ratas av finnarna men det är väl bara att tacka, ta emot och pussa tillbaka.

Var nere och åt frukost för en stund sen, det enda nyttiga som gick att hitta på buffén var ägg, tror jag (beror väl lite på vad som definieras som nyttigt). Grovt bröd exixterar tydligen inte här och det är svårt att motstå nybakade croissanter. Igår åt jag tre efterrätter, först en till lunch, en till espresson när killarna åt lunch och till sist en efter middagen hos Piia och Ville. Förhoppningsvis blir det lite lättare att äta nyttigare när vi får vår lägenhet idag eller imorgon. 

Trevligt med middag hos Piia och Ville igår! De bor i ett fint radhus lite utanför centrum med Klara 3 och Emil 1. Klara pratar en härlig blandning av finska, engelska, franska och lite svenska medan Emil mest hittar på bus. Igår ritade han på golvet när vi var här och han gillar tydligen att slänga ner saker i toalettstolen som inte hör hemma där så det gäller att hålla den dörren stängd.

Idag spelar Per sin första match för Angers les ducs (vi tog förgivet att det var ankor men där hade vi fel, Angers ugglor är det tydligen). De möter ett favorittippat Rouen som vann serien förra året, så det kan nog bli en bra match. Spännande blir det i alla fall, hoppas att det går bra. Återkommer med info och bilder  från matchen senare, den börjar dock inte förrän kl. 20.30 (!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0