Glöm inte att ställa om klockan!

Storförlust igår för Angers, 1-7, inget roligt resultat. Per var dock bara inne på ett bakåt i boxplay och på det framåt så det får väl ändå räknas som ok. Sen var vi mer eller mindre tvugna att stanna kvar och dricka öl i puben - annars hade det gett 100 euro i böter, informerade presidenten om... Efter det gick vi till Matt Murfys med Julie och Pierre-Luc en stund, åt dyra mackor och lyssnade på en snubbe som spelade gitarr och sjöng, han var duktig men det var på tok för hög volym. Lotta och Tommy gick hem lite tidigare än oss, vi var hemma runt 01 tror jag. Vi gick när finnarna kommit igång =) Det dansades t.o.m. på borden.

Idag på morgonen vaknade jag av att Lotta knackade på dörren, hon undrade om vi inte skulle gå upp snart, klockan var efter 10. Jag tittade på min mobil, 09.10. Vi hade bestämt att vi skulle gå upp vid 09.30. Åh tänkte jag, nu hittar hon på att klockan är mer än vad den egentligen är för att vi ska göra oss iordning. När vi sen satt och åt frukost sa Tommy att vi var sena, klockan var 11. Neej sa jag, nu hittar ni på, klockan är bara 10. Jag fick hur som helst rätt till slut, ingen utav oss hade haft en tanke på att ställa om klockan, tur att min mobil ställer om sig själv!

Nu ska vi på utflykt! Har dessutom svårt att koncentrera mig på att skriva när alla pratar med mig hela tiden... Vissa personer borde tänka på att de brukar tycka att det är roligt att läsa vad jag skriver!

Kommentarer
Postat av: Linda (Syrran)

Jag har varit helt förvirrad idag fattade ju inte att man skulle ställa om tiden så jag va på hundkursen 1 tim tidigare ..suck.. :( men jag verkade ju inte va ensam om att inte ha koll på tiden idag ;)synd att Per o dom förlorade men det går säkert bättre nästa gång :) Hur e vädret hos er? Här öser det o blåser :( Ha det gott!!

2008-10-26 @ 19:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0