Blir galen!

Jag blir tokig pa att vi inte har nagot internet, nu far jag sitta pa Davids kontor... Maste boka biljetter till svarforaldrarna och det verkar inte vara det lattaste... Ikvall moter killarna senapslaget Dijon, Per ska tydligen spela i forsta linen idag, hoppas att det gar bra. Fa se om det bjuds pa skumpa idag med =)

Kommentarer
Postat av: TOMMY

Har bokat själv så du kan koppla av och ta dej ett glas vin, ha ha. Vi kommer den 23/10 vi syns.Kram Lotta&Tommy

2008-10-14 @ 19:48:12
Postat av: thomas svensson

Första line, kanon, bättre kan det inte bli, nu ska han bara börja producera poäng också, sen kan det inte bli bättre.

Det hade varit roligt om Per själv bloggade lite, för det hade varit roligt att prata direkt med honom och inte alltid OM honom genom någon annan.

Själv var jag i Stockholm i helgen och tittade på riktig idrott,

fotboll.

Landskampen mellan Sverige och Portugal 0-0

div I-matchen mellan Brommapojkarna-Örgryte 1-0.

Efter landskampen gällde det att ta sig till hotellet för ombyte till danskläder. Du kan tänka dej själv, jag ner i tunnelbanan, 35.000 människor som ska in i samma vagn, trångt, trångt, men det gick, danskläder på, något innanför västen, sen ut till Golden Hits (samma stuk som Wallmans salonger, där servispersonalen går omkring och sjunger). Efter 24.00 är det kareoke, och det var där jag blev erbjuden jobb som servitör. Kvällen slutade kl 05.00 i en taxi till hotellet (tror jag). Morgonen efter frukost kl 09.00, och det talar vi inte om. vi hörs

2008-10-15 @ 09:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0