SATC och nya regler

SATC = "Sex and the city", blev kvällens film, riktigt bra film faktiskt (för er som inte sett filmen och vill se den och för er som inte vill se filmen kan skippa resten av detta stycke). Jag tror att Per tyckte att den var helt ok men det tog ju inte jättelång tid innan han hade listat ut varför bröllopet gick i stöpet. Det var skitungen som gömde Carries telefon som sabbade allt, dessutom måste ju en kille ha rätt att "få stora darren" som Per så tydigt uttryckte det. Antar att jag inte hade hört samma kommentarer om jag hade sett filmen med mina tjejkompisar, men händelsen går ju klart att se ur olika perspektiv.Tackar för filmtipset Olli! Ska kolla upp filmen. Självklart är du (och resten av familjen också) välkommen att hälsa på, det hade vi tyckt vart jätteroligt, även om vi inte anser det särskilt troligt. Vet inte hur många år vi bjudit ner dig utan besök, t.o.m. Sirpa och Tabben hann ner innan dig  =) 

Sen har vi en ny regel på denna blogg! Alla som kommer hit och hälsar på måste skriva ett gästinlägg! Först ut är Tommy!

Kommentarer
Postat av: Linda (Syrran)

sex and the city är as bra tycker jag!!! Undra om Per hade tyckt det va ok om Johan fick "stora darren" ;) el kanske det blir jag vem vet ;) Annars är den nya Batman filmen oxå kanon bra!! Tips till nästa filmkväll =) Kram kram!

2008-11-03 @ 11:50:17
Postat av: olli

fan jag kan inte tänka mig att sex and the city skulle vara bra! haha! jamen det känns lite roligare att träffa er i France istället för blekinge. fast kan hålla med om att det är dåligt att jag inte hälsat på än. ska fan styra upp det här nu, vill inte lova massa crap som inte blir av! och den där konstiga grejen på bilden lär ju vara nått med ost eller vin. Puss!

2008-11-04 @ 21:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0