Ont, det gör ont, det gör ont... tralaalaa

Varför blir det alltid fel när man ska visa saker som man egentligen kan. Som att göra knäck t.ex. De blev inte alls bra. De blev typ torra, mer "fudge-aktiga". Vet inte om det var för att jag använde "maple sirop" eller för att vi gjorde ett uppehåll med upphällningen då vi skulle göra några utan mandel, och de såg ut som vanligt. Suck! De blev ätbara men det var ju inte knäck direkt. Jag får göra om det igen så som jag tjatat om knäck! Vi fyra tjejer var hos Manna ikväll och drack glögg och bakade, killarna (förutom min) spelade borta mot ett Paris-lag. Angers vann!

Det råder tydligen delade meningar om när Per ska få åka hem från sjukhuset. Tidigare idag var det någon som sa att han hade tur om han fick åka hem på torsdag. Men nu ikväll hade kirurgen sagt måndag igen. Vet inte riktigt vem man ska tro på. Kirurgen hade i alla fall vart inne och pratat med honom idag och förklarat anledningen till alla dessa hål. Inflamationen hade spridit sig så de hade varit tvugna att rengöra en del av magen, och blindtarmen hade tydligen spruckit lite, därav dräneringen. Nu i efterhand var det korkat av oss att välja att inte åka in till akuten i tisdags. Hade vi haft en febertermometer kanske vi hade gjort det. Jaja, nu är det som det är. Men fansen är gulliga i alla fall, de skriver både på forumet och på facebook att han ska krya på sig. Glömde förresten berätta att han kom trea i omröstningen till månadens spelare! Riktigt kul! Han ledde ganska länge men sen gick Ville - målvakten och den överlägset bästa poänggöraren om honom. Att komma trea efter dem är inte fy skam!

Imorgon kommer mamma och Lasse, kul med besök!! Ska bli roligt att visa dem runt lite! De var en bit nordöst om Paris nu skrev mamma, 55 mil kvar imorgon. Hoppas bara att Per kan vara med lite grann under veckan, han kommer nog helst från sjukhuset så fort som möjligt. Ska cykla dit och hälsa på honom direkt imorgon, bara det inte regnar...

Gooood night!

Kommentarer
Postat av: Kusin Johan

Ska ge er något i kontrast till Pers lilla blindtarm;-)

Kortfattat så hade vi lite jobbigt här i veckan..rättare sagt i måndags. Amanda ringde mig på jobbet vid 15.10 gråtandes..."pappa,dom kommer med ambulans och hämtar lillasyster...skynda dig hem"(hör Heléna i bakgrunden prata med SOS112) Det finns tillfällen och tidpunkter i ens liv som kommer bli bestående...detta var ett av dom. Maja hade trillat framlänges ner i golvet med pannan först från Amandas säng. Lillan hade böjt kroppen över huvudet på ett overkligt sätt så Heléna trodde hon hade knäckt nacken. Ljusets hastighet är sakta jämfört med den hastighet jag hade hem. Kom hem samtidigt som ambulansen och såg lilla Amanda stå vid tomten för att visa vägen in. Hon är 8år och darrade som ett asplöv men hade ändå sinnesnärvaro att fixa detta..jag är en mycket mycket mycket stolt pappa.

Med massa undersökningar och en fantastiskt doktor som pratade med Amanda om hur duktig hon var och en liten 7 månaders baby som log för det mesta på barnavdelningen med en jättebula i huvudet så var vi hemma efter tag. Nu ligger det två stycken ambulansnallar här hemma och jag hoppas jag aldrig mer behöver se en ny sån...det räcker med dom två. (Sen om det är någon som jobbar på K-na kommun som läser här så får jag be om ursäkt att ni får plantera om i rondellen vid Lindesberg..jag hade lixom inte tid att svänga.)

2008-12-07 @ 00:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0