Svenska Scanianer

Shit pommes frites, jag är trött! Det har varit en lång dag med gym, handling, matlagning, uppassning och på det en match. Var och släppte ut mamma och Lasse från parkeringen vid 05.00 i morse och sen hade jag svårt för att somna om. Det kändes som att jag precis hade somnat när väckarklockan ringde för träning vid 08.30. Efter gymet laddade jag mina batterier med godis, bra va?

Ikväll har vi i alla fall pratat en hel del svenska. Scania var huvudsponsorer för seriematchen mot Grenoble ikväll som de förlorade med 1-7, pinsamt. Mer än fullsatt var det också, lite synd när de spelade dåligt. Tror att de hade behövt min kille ikväll. Han satt med mig på läktaren i andra perioden, och liksom på sin far sputade det ut väl valda ord vid mindre vackra situationer. Ibland är det skönt att kunna säga vad man vill utan att någon förstår. Men ikväll var det en hel del svenskar i hallen och det kändes bra att kunna prata lite svenska! Alla högsta cheferna på Scania här i Angers är svenskar, vi pratade  bl.a. med högsta hönset och hans fru, deras son hade Pers tröja. De skulle ge mitt telefonnummer till en svensk au pair här i Angers, få se om hon är trevlig.

Det pratades också lite om nyårsafton ikväll. Simon och Rachida har bjudit hem oss och 10 andra på middag. Vi och resten fransktalande... vet inte riktigt om det känns så bra. Tråkigt om vi skulle sitta och irritera oss på att vi inte förstår någonting en hel nyårsafton. Fast det kanske inte spelar så stor roll för de skjuter inga raketer här vid tolvsjaget och då känns det ändå inte riktigt som nyårsafton. I alla fall inte för mig som ÄLSKAR fyrverkerier.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0