Borde egentligen sova...

Lite korkat att skriva såhär sent på kvällarna när jag är trött, men nu när vi har besök kan jag ju inte gärna sitta vid datorn hela dagarna. Imorgon ska vi upp tidigt, siktar på att komma iväg vid åtta (jättetidigt eller hur?). Det blir en resa norrut mot engelska kanalen för första gången, Le Mont St Michel har vi tagit sikte på som tydligen ska vara riktigt sevärt! Därför måste jag försöka sova snart. Men det blir nog inga problem för idag har det gåtts, det blir så när man ska visa stan. Lasse har dock cyklat för han har problem med hälen. Tur för honom...
Efter rundturen åt vi middag hemma. Lotta hade packat ner två julklappar som det stod "öppnas idag" på och i dem var det Peter Jöbacks nya julskiva samt en julgran (se bilden ovan). Och mamma hade tagit med en adventsljusstake (och en gigantisk godispåse - glömde jag säga!). Så nu kan jag inte längre klaga på att vi inte har någon julstämning. Kan ju tillägga att det är lite mysigare än vad det ser ut på bilden. Men nu saknas Per, som vi efter middagen körde och hälsade på. Han såg mycket piggare ut, även att natten tydligen hade varit jobbig. Per var uppe och gick en del och fick i sig både lite kanelbulle och julmust. Han hade också haft besök från några killar i laget tidigare under dagen, Simon, Martin, Jeff och Fredrick. Gulligt av dem att hälsa på. Laget sitter just nu på bussen mot Grenoble, tråkigt för Per att missa en utav de roligaste bortamatcherna. Men vem vet, de kanske får möta dem igen i slutspelet eller i cup de France.

Roligt att höra från Arne, Edith och Jocke också!! Per hälsar så mycket till er! Och skönt att det inte var något allvarligt med Maja, Johan.

Nu snarkas det ute i vardagsrummet igen! Än värre kommer det bli när pappa och lillebror kommer på besök om två veckor ungefär. Det har hänt att jag tagit fel på pappas snarkningar och fyrverkerier (där det snarare var det förstnämnda mitt i sommaren). Och lillebror pratar och går i sömnen ibland, ja det kan nog bli riktigt trevliga nätter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0