Brrr

Hu, idag var det kallt ute, trots strålande sol. Måste vart runt nollan för det riktigt bet till i kinderna när vi cyklade ner mot Julie och P-Ls. Vi hängde där ett tag i eftermiddags, Julie bjöd på den efterrätt de hade haft på julafton. Återigen macarons på någon tårtbottenliknande bit. Jag kunde bara äta en macaron, de står mig upp i halsen nu.
Idag har vi åtminstone kommit ut en stund. Per är och tittar på grabbarnas träning, tror att han är riktigt sugen på att komma igång nu stackarn. Men det känns ändå som att tiden har gått ganska fort efter sjukhusvistelsen, med jul och besök. Och snart är det nyår och då är det inte många dagar kvar tills han kan börja träna igen! Verkar dock som att våra nyårsplaner har gått i kras. Men om det inte dyker upp någon annan plan A har vi redan en plan B med Julie och P-L. Så vi är helgarderade kan man säga.

Nu i kylan blir jag alltid så sugen på att resa till värmen. Nu blir det kanske inte så mycket mer värme än här men vi pratade idag om att ta en USA-Kanada trip i sommar. Är bjudna på bröllop i USA (jag vet att det är att generalisera, men jag är lite osäker på vart i USA bröllopet kommer att hållas) och sen skulle vi kunna ta en sväng om Montreal när vi ändå är på den sidan av jordklotet och hälsa på J & P-L. Per vill nog gärna ta en fisketripp till Vail i Colorado också när vi ändå är där. Synd att dollarn har blivit så jäkla dyr bara. Jag måste försöka hitta ett välbetalt jobb, snabbt! Tips någon? Kanske jag kan sy lite Thomas?


Någon som känner igen sig?
Kommer förmodligen inte att se ut såhär i Kanada...

Kommentarer
Postat av: Tommy&Lotta

Hej svejs!

Jag tyckte synd om PER när han fick blindtarmsinflamation (de va ett långt ord)men det vet i katten om jag inte tycker mer synd om han nu när reseplaneringen har kommit igång.Din atlas ligger här hos oss.Vi hörs.

2008-12-29 @ 09:49:52
Postat av: thomas svensson

Hej på er

Nu är julen över, och allt vad den dra med sig, mat, mat, och åter mat, man ser snart ut som en liten köttbulle (i alla fall runt magen). Annars har det varit en rätt lugn julhelg, mycket fotboll i idrottshallen med 2 st turneringar, LyckåCup och kommunmästerskapet. Oscars lag åkte ut i gruppspelet i kommunmästerskapet och Lyckåcup spelar han idag. Ammie och Bianca har nog sett alla matcher de bara kunnat, men jag tror inte att det bara är fotbollen som har dragit dom dit, det är säkert annat också. Biancas kille (Kim heter han) spelar i Sillhövda, och dom råkade vinna kommunmästerskapet (slog KAIF i finalen, jag skäms).

Nu stundar det ett nyår och vad det nu har med sej. det lär väl blir som vanligt, mycket mat och lite dricka, och det passar mej utmärkt, ska fira ihop med Tommylotta och Lizlasse hemma hos Linda. det blir nog trevlig som vanligt.

Angående syeriet (vilken konstigt ord) så får du gärna hjälpa till, du syr Per säljer, Lasse och jag tar hand om pengarna, sen lär ni få ett bidrag per overall, men jag tror inte att du skulle bli rik på det, för vi är jäv... snåla när det gäller att betala (i alla fall Lasse)En svensk, en norrman och en fransman satt på en bar och skröt om hur långt dom hade kommit när det gäller tekniken.

Svensken: Vi i Sverige har nog gjort den minsta datorn som finns, den är inte större än att den får plats i en ring på fingret

Norrmannen: det är väl ingetting, vi har gjort en som får plats på en hörntand, då reser sej fransmannen och släpper en sån brakskit så det hörs över hela baren,

Svensken: vad fan gör du.

Fransmannen: Jag skickade bara en fax.

Hej då2008-12-29 @ 11:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0