Släpp fångarne loss det är vååår...

Efter att ha kört ett hårt pass på gymet, ätit lunch och pepparkakor, gått en del ärenden på stan och kollat i affärer, handlat mat, surfat, lagat mat och sedan ätit maten, har vi avslutat kvällen med en film. Inte vilken film som helst utan en riktigt dålig film, "surfer dude". Nog för att Matthew Macconaughey är läcker i sina badshorts (billiga scenkläder, samma shorts hela filmen) men det räcker inte till ett godkänt. På tok för många "dude" och "maan" utöver en nästan obefintlig handling. Nä, filmen får ett av fem popcorn av mig.


Jag har sagt det tidigare och nu säger jag det igen! Fransmän och bilar = ingen bra kombination alls. Herregud, varje dag ser jag bilar/lastbilar som kör in i stolpar, väggar, träd, andra bilar eller vad som helst som kan stå i deras väg. Och de bryr sig inte överhuvudtaget. De går inte ens ut och tittar efter hur det gick. Idag var det en lastbil som körde in i ett träd på trottoaren... Och parkera det får man göra vart som helst så länge man sätter på varningsblinkersen. Vet inte om jag skrivit det innan men det är sådant jag uppmäksammar varje dag. Skönt att vi har en egen parkering.

Vilket fantastiskt väder vi haft idag förresten, dryga 15 grader och sol. Fick lite passande vårkänslor nu i julruschen...

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Emelie och Per!!

I torsdags tog jag KÖRKORTET!God jul och gott nytt år!

Iréne och Rolle hälsar!

2008-12-20 @ 18:21:17
Postat av: Linda (Syrran)

HALLÅ!! Klart det räcker med läcker Matthew Macconaughey!! han är ju en riktigt hot dude!! spela roll om filmen är lika med noll!! ;) Hacka inte på min Maan.. =) hot, hot, hot, bara förnamnet ;)

2008-12-20 @ 20:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0