Äntligen!

Äntligen är Per hemma! Och det känns som att han blev 1000 gånger piggare när han kom hem och fick i sig lite ordentligt med mat. Men han har tappat en hel del i vikt... Hämtade honom vid 10.30, då skulle han skrivas ut. Tur att vi fick tag i doktorn innan, annars hade vi inte haft en aning om vad vi skulla göra. De närmsta 15 dagarna (inklusive julafton) är det meningen att en sköterska ska komma hem till oss, plåstra om Pers sår och ge honom en spruta. Vi frågade doktorn om vilken tid hon skulle dyka upp. Men då skrattade doktorn och sa att vi fick leta upp en egen sköterska, helst en som kunde prata engelska. Per trodde att han skämtade och skojade om att man kunde fråga vem som helst "ursäkta men är du en sköterska...". Det var inget skämt. Sköterskan som laget fixade tills idag såg dock inte ut som jag föreställt mig, en 50-årig tysk man - som stannade i två minuter...

Annars har jag och mamma spenderat några timmar på stan. Hittade nästan ingenting. Det är alltid samma sak, när man måste hitta något, då finns ingenting. Men när man inte har några pengar, ja då hittar man hur mycket som helst. Någon julklapp blev det i alla fall till slut, men benen är trötta efter backe upp och backe ner...

Det är några Annor här och läser, men det var roligt att höra från Anna F, det var längesen. Tycker definitivt att ni ska satsa på en säsong i utlandet om ni har möjlighet. Man lever gott =) Per kan nog övertala din karl! Hälsa honom från oss!

Imorgon får vi se vad Per orkar hänga med på, men ytterligare en vingård är uppsatt på schemat och lite mer julklappar borde inhandlas om vi vill slippa skicka dem med posten. Mamma och Lasse åker hem på lördag igen och då tar de med sig en del.

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Gomorron

Vad skönt att Per fick komma hem allaredan, nu ser du till att han sköter sej, så att allt läker som det ska. Det måste vara skönt för dej att få lite avlastning med allt som ska göras inför jul. Här hemma är det som vanligt när julen nalkas, stress, stress och åter stress, jag vet inte varför det blir likadant varje jul, och ändå säger man, nästa jul skiter vi i julstöket. Den bästa jul vi har haft var det året när vi var i Thailand, vi kom hem den 23 dec, och brydde oss inte om stöket, så skulle man gjort varje år, men det finns något som heter pengar och dom trycker man ju inte själv (skulle kunna göra det på jobbet, men nej dom blir inte riktigt så bra som riktiga).

I helgen så var vi på julbord med jobbet, Åhus Strand var det som gällde. Dom hade något som dom kallade Beatlesafton, 60 och 70-tals musik, och då gick det ju inte att sitta still, då spritter det i dom lurviga, fullt ös på dansgolvet var det som gällde.

Nu är 19 av 20 kontrakt klara (i KAIF), och den sista spelaren som ska in vet vi inte riktigt vad det blir (vänta på att Per hör av sej om han har hittat något i Frankrike),

Vår man från Nigeria kom för någon månad sen och frågade om vi kunde hjälpa honom med ett körkort, okej det gjorde vi. När han hade kört ca 15 ggr, så ringer körskoleläraren och tyckte att det inte var någon ide att fortsätta, för om han så skulle ha kört 150 ggr så hade det inte hjälpt, så han tyckte det var utkastade pengar, för han kommer aldrig att klara det.

En liten detalj när man ska lära sig att köra är ju att när man ska stanna vid rödlyse bör man ju frikoppla, men Kelly (han heter så) trodde att det ska ju körskoleläraren göra för han har ju också pedaler, man ska väl hjälpas åt, så det projektet är nu nerlagt.

Vad han än ska göra så skrattar han hela tiden (han är bland det roligaste jag träffat). Förra helgen skulle han flytta till en ny och större lägenhet (släkten kommer) och då bad han några i truppen att hjälpa till, och inga problem, när det var dags så är det 7 på plats, ringer på hans ytterdörr, öppnar gör hans fru, men ingen Kelly hemma, han hade åkt till släkt i Malmö och sagt till frugan att det kommer nog så många så han behöver nog inte hjälpa till.

Detta är samme man som krävde ett jobb när vi förhandlade om kontrakt, men inte till sej själv utan till sin fru.

Nu måste jag jobba, så vi hörs en annan dag

2008-12-12 @ 08:24:50
Postat av: thomas svensson

Hej igen

Vad tycker du om nedanstående textTJEJER MED DATAKRÅNGELSupporten: Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail, och jag har skrivit bokstaven a, men hur ska jag göra för att få till den lilla cirkeln runtomkring.

Supporten: Är markören fortfarande där?

Kunden: Nej, jag är ensam här.Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.

Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?

Kunden: Jag har packat upp lådan med internet i

Supporten. Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?

Kunden: Slagit på datorn? Jag har inte köpt en dator, jag har köpt internet.Kunden: Datorn hänger sig hela tiden,

Supporten Har du många fönster öppna

Kunden Nej, men dörren står lite på glänt2008-12-12 @ 10:55:41
Postat av: Kusin Johan

GAPSKRATT Det var nog den roligaste "kommentar" jag någonsin läst Thomas.

2008-12-12 @ 15:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0