Utflykt till Le Mont St Michel & St Malo

Vi kom väl inte iväg riktigt vid åtta... Klockan var snarare halv tio när vi tankat klart och var på väg. Först var det disigt och så regnade det, men ju längre norrut vi kom desto finare blev vädret och när vi kom fram till Le Mont St Michel så sken solen. Vilket fantastiskt bygge!! Jag tror att bilderna får tala för sig själva, men det är alltså som en liten stad där inne, och på toppen ett kloster. Allt är svindyrt dessutom! Tidvattenskillnaden är hela 15 meter, nu när vi var där var det lågvatten så vi kunde gå runt hela ön.


Min kreativa mamma såg att folk hade skrivit saker i sanden så att man sedan skulle kunna se det uppifrån. Genast skyndade hon sig att skriva "hej"! Dessvärre var det den enda sidan vi inte kunde se ner till uppifrån berget.

Idag har jag ätit (eller smakat på, det gick bara inte att äta) den vidrigaste lunchen någonsin tror jag. Komage! Vi beställde 3-rätters för 15 euro... förrätten och efterrätten var god men huvudrätten lämnade vi alla. Eller mamma åt lite, men hon är förkyld, hade hon känt lukten av svinstia hade hon nog knappt heller smakat. Fy! Det ser inte bara äkligt ut alltså...Efter den utsökta måltiden fortsatte vi västerut längs med havet mot st Malo. Tog lite kort på vägen men det var svårt för det blåste så mycket att det inte gick att hålla kameran stilla. St. Malo visade sig vara en riktig pärla, synd att vi inte fick mer tid där men jag ville så gärna hinna träffa Per en kort stund innan besökstiden var slut. Kl 20.00. 19.55 var vi där efter taskigt väder och köer.Efter sjukhusbesöket hos Per gjorde jag lite pannkakor. Även om jag hade lite extramage i magen var jag inte direkt mätt. Sen blev det lite tvätt. Vet inte hur det går till men det känns som att smutstvätten från sjukhuset är mer än vad det är i vanliga fall... Hoppas han får komma hem på torsdag, det är det senaste budet. Sov gott!! I will!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0