Update!

Jag är nu underrättad av Per, han har för några timmar sedan genomgått operationen på clinique de l'anjou och mår under omständigheterna... skit. Han hade tydligen riktigt, riktigt ont och var inte direkt pratglad. Det jag kunde få ut av samtalet var att operationen (som Per förstått det, återigen talar vi om riktigt dålig engelska) hade gått bra men att det hade varit mer inflammerat än vad de trott, vad de nu menar med det. Imorgon ska någon få översätta, så vi vet hur det gått på riktigt.


Privatsjukhuset clinique de l'anjou

Ska gå upp tidigt imorgon så jag hinner till marknaden en runda innan jag åker ut till sjukhuset och sedan till gymet. Vill inte stanna så länge i rummet om Pers nya sambo ska visa rumpan för mig hela tiden... Skämt o sido så försökte han kissa säkert 5 gånger under de 10 minuterna jag var där inne idag. I något trattliknande. Mitt i rummet. Iklädd ett litet tygskynke. Han verkade inte bry sig så mycket om mig men jag kände mig lite obekväm. Kan tänka mig att Per kommer att vara ganska trött också så jag tror att jag kanske ska smita dit två korta gånger istället. Ikväll fick jag dessvärre inte hälsa på honom för det var så sent. Får väl försöka ta mig en titt så att han inte saknar andra organ också, du kanske har några briljanta idéer om hur jag skulle kunna genomföra det Thomas, du som kom med förslaget?

Nu har de tänt julbelysningen på gatorna och imorgon kommer julmarknaden igång. Det var så mysigt att gå genom stan ikväll från Julies, äntligen lite julstämning. Imorgon lutar det åt lite svenskt julbak. Appropå svenskt, idag blev jag faktiskt bjuden på köttbullar (!) av Julie. Hon var tvungen att prova. Dock med samma problem som mig (det är därför jag aldrig gör köttbullar) de blir ju aldrig riktigt runda och så går de alltid sönder!! Men det var gott i alla fall!

Nu har jag ÄNTLIGEN pratat lite med Anna också, det var på tiden. Lite skvaller från båda håll, det gillar vi. Och Evamy, du kan ju fråga din kille varför det låg två ägg på familjen Irani/Petterssons hatthylla när Anna kom hem... =)

Bonne nuit!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0