Grattis Eva-Karin och Nybban!!

E-K 25 år och Nybban slår Leksand, inte illa. Grattis!!

Jag har hållt på att kasta datorn i väggen typ 20 gånger nu. Dessa jäkla HTML koder. Och när jag var så gott som färdig försvann allt, så nu får det se ut såhär tills efter jul. Då får det bli vårtema istället.

Idag har det förövrigt varit en lugn dag. Vi tittade på film och slappade i all vår ensamhet tills Koivulas hörde av sig. Klara ville ner till stan och åka karusell. Vi tänkte att det kunde vara skönt att komma utanför dörrarna och röra lite på sig så vi följde med. Det var riktigt mycket folk på stan och alla barn skulle åka karusell. Klara ville ha en häst så jag fick ta henne under armen och kasta mig på närmsta lediga häst, det var så de andra gjorde, jäkla fransmän. Sen gick vi en kort runda på stan och drack varma drycker på en pub innan det bar av till vårt icke (alls) barnsäkra hem. När jag pratade med Anna härom dagen sa hon att Noah (som är lika gammal som Emil) nästan kunde ta sig upp i soffan själv. Emil däremot skulle förmodligen inte ha några som helst problem med att ta sig upp i soffan som Lasse Brandeby satt i för en herrans massa år sedan (1990 närmare bestämt) i "Kurt Olssons julkalender", själv. Helt otrolig är han! Och så var han så söt när han skulle försöka blåsa på elementet så att dét skulle bli kallare. Vår (som det var tänkt) lugna glöggstund blev inte alls så lugn men det var trevligt i alla fall. Och jag höll ett vaksamt öga på det tredje adventsljuset...Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha! Noah gör tappra försök att ta sig upp i soffan, men det går inte riktigt med hans taxben. Jag kanske ska vara glad för. Vet inte om jag vågar låta honom träffa Emil igen. Sist lärde han ju Noah att krypa, frågan är vad han kommer att lära honom nästa gång!? ;)

2008-12-15 @ 08:27:03
Postat av: thomas svensson

Missförstår jag dej, men ska ni skaffa en au pair. Är det isåfall till Per, det låter inte så dumt.

Efter en skön och soffliggande helg så är man tillbaka i verkligheten. Julhelgerna är de jobbigaste hos oss, och då särskilt fredagarna då vi ska tillverka annonser och tidningar till både lördag och måndag, men jag ska inte gnälla, det finns de som inte ha något jobb att gå till, och det måste vara värre.

Hur är det med Per, när kommer han i träning igen, och när tror ni han bli spelklar? (en liten jäv.. blindtarm).

Sen vet vi ju alla att han älskar att städa och julpynta, men håll honom borta från det så att såren inte går upp.

Jag ska inte öppna en egen blogg, utan du får stå ut med "lite" kommentarer i fortsättningen också.

Ha det nu bra, så hörs vi.

2008-12-15 @ 10:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0