Käre herr Kamprad...

...maten på ditt IKEA i Nantes suger! Hur svårt kan det vara att servera vanlig kokt potatis till köttbullarna, jag bara undrar? Det här håller inte, halvdant är inte gott nog. Dessutom var lussekatterna torra, kocken otrevlig och så var kakformarna och visparna slut! Du kan ju försöka fixa fram lite snyggare julstjärnor också till nästa år! Annars har du ett hyfsat sortiment av både det ena och det andra - även om jag föredrar apotekarnas julmust. Men, skärpning Ingvar!! /Missnöjda svenskar och kanadensare i Frankrike


Förutom missödet med potatisen på IKEA (för andra gången) hade vi en riktigt trevlig dag i Nantes. Per "power-nappade" sig igenom  hela resan dit medan jag körde - som vanligt. Så gick vi runt på stan, såg två gigantiska katedraler, ett riktigt läckert slott och en vacker stad. För en gångs skull hade vi tur med vädret. Två gånger idag fick jag se Pers "jag-är-så-lycklig-för-det-här-är-så-fantastiskt-underbart-gott" leende. Första gången när vi åt den dyra, men så otroligt goda, italienska glassen (amorino), det är nog den godaste glass jag någonsin smakat. Andra gången när vi satte oss i bilen efter IKEA och han öppnade den iskalla, efterlängtade julmusten. Gott var det! Julie och Pierre-Luc blev förälskade i våra ballerinakex och köpte bl.a. med kaviar och svenskt godis med sig hem.
Imorgon (läs idag, det var systemunderhåll i natt så jag kunde inte publicera mitt inlägg då) blir det väl till att åka en runda till gymet på förmiddagen, som idag. Sen väntar storhandling och en viktig match mot Grenoble. Just det ja, lite julstädning och pyssel ska jag väl hinna med också. Och matlagning, disk och så skulle jag boka flygbiljetter till pappa och en ny tid hos nagel-madamerna.

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Fy fan vad orättvist livet är, ni går och sprätter i Frankrike medan en annan måste slita häcken av sej. nu inför julen har vi att göra 24 timmar om dan om vi vill, men i min ålder får man tacka nej till jobb, annars går man snart in i väggen. Nu ska jag gå hem och slänga mej på soffan (om den inte är upptagen av Oscar). Det blir nog bara en kvart, sen är det Rosenholm (fotboll) som gäller, titta på våra tilltänkta nyförvärv, och se om de håller. Om Per har tid skulle han kunna bli vår agent i Frankrike, åka omkring och se om det finns några spelare som skulle vara något att ha.

Skulle du vijal du kolla vad ett skapligt hotellrum kostar i Angers så vore du snäll

jag hör av mej mer så fort jag hinner

2008-12-02 @ 15:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0