Ingen knäck och sjuk man.

Efter matchen igår fick min käre man blixteront i magen. Han hade ont i måndags också, men inte i närheten av hur ont han hade igår, eller idag. Vi övervägde att åka in till akuten både igår och idag på morgonen innan han fick tid på mottagningen där lagläkaren jobbar. Pierre-Luc följde med som tolk. Sen fick vi, efter årets sämsta vägbeskrivning, åka till ett laboratorie så de kunde ta prover. För ett tag sedan så ringde de och sa att han hade en infektion någonstans vilket innebär ett nytt ultraljud imorgon, om vi har förstått allt rätt. Nu käkar han paracetamol och några andra piller som jag fick cykla iväg och köpa på recept (en papperslapp där de krafsat ner medicinens namn och hur mycket man ska ha). Tycker så synd om honom, hoppas att de kan reda ut vad som är fel imorgon.

Det blev inga knäck idag. Kom på att det skulle vara helt omöjligt att få in dem i kylskåpet nu efter storhandlingen. Får helt enkelt göra det en annan dag. Hade dessutom planerat att vi skulle äta fisk idag, de planerna gick också i stöpet då Per tappade matsuget nu när han blev sjuk, får skjuta upp fiskätandet också. Nu ska jag ta hand om min stackars man och ställa in en utav hans favoriträtter, som han inte rört, i kylen. Sov gott!

Förresten, grattis Nybban till tre välbehövliga poäng!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

Hej på er båda.

Det kan inte vara roligt att gå och ständigt ha ont i magen.

Seriöst, se nu till att få reda på vad det beror på, och nöj er inte med ett det kan NOG vara det och det, utan se till att bli undersökt ORDENTLIGT. Se också till att ni ha tolk med er så att det inte blir några missförstånd. Nu lovar ni att gå till botten med detta.

Igår onsdag var vi (Oscar påstår att det bara var han) barnvakt åt Selma, Lotta var i Karlshamn och lämnade några väskor (jag tror hon sa 6 st ) till Emelies mamma för vidare transport till Frankrike.

Jag tror det var julklappar till lille Per och lille Emelie.

Åter tillbaka till barnvakteriet. Selma hann vara hos oss i ca en timme då ringer Oscar till jobbet, pappa vad gör jag, selma har spytt på mattan i köket och mattan i vardagsrummet. men var gör det , det var ju bara lilla Selma.

vi hörs2008-12-04 @ 13:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0