Hemma med sjukt barn.

Nu sover han igen stackarn, feber har han också. Och inte blev vi så mycket klokare hos doktorn. Han gjorde en snabb undersökning och skickade sen hem oss igen, med ännu fler piller. Men om det inte är bättre imorgon, då blir det ultraljud. Hur som helst så får han inte träna på fyra dagar, alltså ingen match på lördag.

Det är ju egentligen ingen giltlig anledning att vara hemma med sjuk man så Per har det nog det ganska bra när jag har möjlighet att vara hemma och ta hand om honom, mitt sjuka barn, för det är väl lite så män är när de är sjuka - som barn, fast gnälligare.

Mitt i sjukstugan igår ringde Lenny, coachen i Nybban, för att höra hur vi hade det, översatt fråga om vi inte kunde tänka oss att komma tillbaka, de har backkris! Vi gillade Nybro och det är några små och stora människor där som saknas oss mycket, men nej, det fanns en anledning till varför vi inte ville vara kvar där, åminstone inte i nuläget. Dessutom trivs vi jättebra här. Men det är i alla fall uppskattat att de ringer och frågar, backkris eller inte.

Nu när jag ändå är hemma kanske jag har tid att ändra till jul-design, vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0