Förlust!

Ingen rolig match, dessutom förlorade grabbarna med 2-5. Detta innebär att de måste vinna med minst 4 mål nästa tisdag i Grenoble. Kan bli tufft att gå vidare i cup de la ligue.

Nu är biljetterna i alla fall bokade till pappa och lillebror. De anländer tågstationen den 21 december kl. 21.01 och stannar till juldagen, då jag får köra dem till Charles de Gaulle i Paris på morgonen så Erik hinner gå till "Lorden" på kvällen. Kanske borde följa med =), det blir en annorlunda jul mot vad vi är vana vid. Julafton ska dock firas hemma hos Koivulas som det är bestämt nu. Känns som att det borde vara lite mer julstämning där, jag tror att det kan bli riktigt bra. Det blir nog full rulle med kidsen i alla fall. Per har sagt att han ska vara tomte! Det blir första julen vi firar ihop under dessa 7 1/2 åren, ska bli mysigt!

Nu är det läggdags. Har en del som ska fixas imorgon också, tro det eller ej? Har köpt ingredienserna till att göra knäck så jag tror att jag ska fixa det imorgon. Det fanns dock ingen vanlig sirap, men "maple sirop" funkar säkert lika bra, eller? Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha, knäckens drottning! Det låter ju som att det skulle kunna bli hur gott som helst med lönnsirap.Nu har även jag råkat ut för en viss persons mycket schizofrena personlighet. Berättar mer när du ringer :PStor kram till världens bästa (efter Micke och Noah)

2008-12-03 @ 07:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0