Får man lov att bjuda på ett skratt såhär i juletider?

Tårarna sprutade för en stund sedan, vi skrattade så vi grät. Klippen nedan är av världsklass och är redigerade av Linda, Pers syster. Visserligen kanske mest roligt för de som känner oss. Men i alla fall... Tack vännen!

Klipp 1

Klipp 2

Klipp 3

Vilket var bäst??


Kommentarer
Postat av: Linda (Syrran)

det va så lite så.. Hade skit kul när jag gjorde dom, Man har ju fått ett gott skratt och jag hoppas andra får det oxå för det bjuder vi på eller hur =)Kram kram!!

2008-12-21 @ 00:13:16
Postat av: Tommy&Lotta

Riktigt bra skrattar fortfarande

2008-12-21 @ 00:22:41
Postat av: Kusin Johan

Vi sitter här och diskusiterar Heléna och jag, hon tyckte nr.2 var roligast...jag skäms mest =) men lägger min röst på nr.1Nu ska jag gå och nana...kom hem från julshopping i Copenhagen. Köpenhamn, julbeklätt är vackert som få städer..vi hade en underbar barnfri helg.En liten händelse som fascinerade mig:

Vi satt på en Kinakrog och tuggade buffe´, såg ett gäng juggisar som la ut en liten matta med 3 koppar och en liten boll(ni fattar..gissa bollen).Jag sa till Heléna att dom kommer plocka plånboken på första idioten som satsar pengar....tjaa..det tog 10min så hade dom plockat av en stackars dansk man allt han hade.När han upptäckte det så var dom långt borta.6st var dom...croupieren(skötte spelet)kassören(han låstas satsa pengar och får andra att tro att dom kan vinna)2st indrivare(hejade på offer att satsa pengar)spejare(kollade efter Polisen)och sist men inte minst 1st ficktjuv. Där satt vi 2vån upp och det var så förbaskat tragiskt. När ficktjuven och spejaren helt plötsligt gick då förstod jag att dom hade plockat han, men jag såg fa.. inte när dom gjorde det..helt otroligt. Stackars dansken såg vi lite längre ner på Ströget senare..flackande med tom blick och letade efter tjuvarna. Håll i plånboken gott folk.Han får väl som jag, leva fattigt hela julen. Skillnaden är att i mitt fall heter tjuven Heléna och hon lider av påssjukan...och vi bor ihop.Hon valde ut ett armband..ni ska få höra mitt lilla julrim:

"Vacker blänkande slöjd

Där tråden är böjd

Jag köpte den på Illum

Nu får jag leva på existensminimum"God Jul

2008-12-22 @ 00:40:13
Postat av: (kusin) Erik och Sara

3an var lätt den bästa!! :)

God jul och gott nytt år!

2008-12-24 @ 12:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0