En mycket trevlig kväll!!

Har precis kommit hem från nagelsalongen nu, röda och fina blev de inför det nya året. Planerna för ikväll är att först avnjuta en middag (som jag ska laga) tillsammans med Julie och P-L hemma hos dem och sedan fortsätta vidare till Martin eller Eric, "jumper", som de kallar honom. Efter det blir det troligtvis utgång. Jag kommer sakna fyrverkerier, men jag har i alla fall mina tomtebloss så det händer någonting... =) (Tack pappa!)

Det slutade med att vi var 11 tjejer från olika nationer som tog en öl och var ute och åt igår innan matchen. En slovakiska, en italienska, en amerikanska, två fransk-kanadensare, två kanadensare, en polska, två finskor och så jag. Riktigt trevligt och alla var kanonbra på engelska! Men vi missade nästan hela första perioden...

Är det bara jag eller är det inte så att det går att gissa sig till nationalitet efter vad en person har för jeans på sig? =) Nu syns tyvärr inte byxorna så bra på bilden nedan men ändå... Ni kanske kan gissa i alla fall?

Den spännande matchen slutade 4-3 till Angers!! Dessutom fick vi reda på att det blir Dijon (det "sämsta laget", alltså det bästa för oss) som Angers kommer att möta i semifinalen i cup de france, riktigt bra!! Vinner de den matchen blir det alltså final i Paris den 22 februari inför ca 12 000-14 000 åskådare. Hade vart hur kul som helst!!

Efter matchen blev det mer gratis bubbel och julklappsutdelning till barnen. Per fick signa både det ena och det andra, slipsar, tröjor, kamerafodral (!?) t.ex. Och sen gick vi  till Picotain (puben i ishallen) för någon öl. Jag drog mig hemåt vid 01. Per var hemma ganska mycket senare... Nu ska jag snart börja fixa inför kvällens bestyr, lite mat behövs nog också.Hoppas att ni alla får en riktig kanonkväll!!

GOTT NYTT ÅÅÅR!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på er Emelie och Per

Jag vill härmed önskar er

ETT GOTT NYTT ÅR

och hoppas ni får ett lika bra år 2009 som 2008, men utan skador.

Jag har lite svår för att gissa nationaliteten på flickorna på bilden, det enda jag vet är att hon som sitter två från vänster är från Asarum, och det är jag kanonsäker på, det syns jättetydligt på hennes jeans.

Vi hörs snart igen

2008-12-31 @ 14:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0