Glad påsk!

Skitont i halsen, sånär på kikhosta och superhes, det är det jag håller på med för tillfället. Och om det är svårt att prata med en trotsunge i vanliga fall, så är det desto svårare utan röst.
 
Nej, nu är vi färdiga här känner jag. Alla har åkt hem och vi sitter bara av tiden. Det blir nog inget bilköp heller och därav inget Italien. Kan vi bara åka till Sverige snart så känner jag att det hade suttit fint med en sistaminutentripp i början på maj. Vi får se. Det brukar aldrig bli som vi tänkt oss ändå. På slutet har vi fixat med papper, jag skickade precis in krönika nummer två och så har vi firat påsk på ett opåskigt sätt. Det vill säga inte alls. Några chokladägg har det blivit, that's it. På långfredagen var vi på zoo med Tila och hennes föräldrar, i lördags var Sanne här och firade sin födelsedag och i söndags var vi hemma hos Tila igen. Sen har det varit mycket hockey på TV:n, både SM-slutspel och kvalspel. Vi har också hunnit med ett dopp i thermalbaden i Bad Wellingen i Tyskland.
 
 
 
Och så har vi shoppat ny sommarjacka till Isa
 
 
Två glada, men trötta, flickor på Mulhouse zoo
 
 
Mina favoriter!
 
 
 
Sköldpaddor in action!
 
 
Och så karusell så klart!
 
 
 
Nej, nästa vecka eller veckan därefter flyger vi hemåt. Per längtar efter kebab i alla dess former, Isa efter alla sina mor- och farföräldrar och leksaker och jag efter en fika på Waynes - fråga mig inte varför. Först måste vi få med oss all packning, jag förstår bara inte hur det ska gå till...
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda Plato

Hej fina Isa Emelie och Per!!
Kul att titta in här och se hur ni har det :)

Vilken liten gobit hon är Isa <3 kul att se dina fina bilder!
Har ni vägarna förbi metropolen Skövde så finns här alltid tid och plats!!
Lycka till med jobbet Emelie! Sikta högt!

Stor Kram från oss <3

2013-04-06 @ 19:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0