Frankrike - Schweiz - Frankrike - Schweiz - Frankrike - Schweiz - Frankrike

Ja, så såg det ut tisdag och onsdag när vi åkte på roadtrip. Vi körde igenom Schweiz tills vi kom till Frankrike igen, söder om Geneve, där vi sov över på ett hotell/badland. Endast 106 euro för hela familjen, inklusive frukost och inträde till badlandet. Ganska bra tycker jag!
 
 
Vi badade i "bubblan" med Lac Léman i bakgrunden. Isa var överlycklig!
 
Dagen efter när vi körde runt Lac Léman på södra sidan (d.v.s. in i Frankrike och ut i Schweiz igen) hade vi medhavd matsäck till lunch och sen åt vi middag på IKEA i Basel innan vi körde in i Frankrike igen. Det dyraste vi åt på hela resan var Mc D på nervägen...
 
Gud vad jag saknar bergen. Eller det gör vi nog allihop. Det är helt sjukt vilket sug jag får att åka upp när jag ser dem. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så, men det är som att bo vid havet antar jag, det är en helt annan grej att ha horisonten utom räckhåll, frisk luft och en utsikt som ändras varje dag. Nu tittar jag ut på en grå byggnad - inte samma sak!
 
Det bästa av två världar, vatten och berg.
 

Lac Léman är verkligen helt underbar. Norra sidan körde vi längs med för två år sedan, när Erik pluggade i Lausanne och Isa bara var en liten fis. Då såg det ut såhär.
 
 
Nu såg det ut såhär...
 
 
 
Montreaux
 
Isa gjorde grimaser...
 
Nernier
 
 
Banantime!
 
 
 
Nu ska jag gå och fixa lite lunch till våra gäster. Mamma och Lasse kom i torsdags kväll. Igår gjorde vi stan och sen följde de med och hämtade Isa på förskolan. Vi fick också vår första faktura därifrån. För oktober ska vi betala 42 euro senast den 15 november med CHECK! Gaaah!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Det där med checkar är fan lurigt när man inte är van vid det tycker jag. Vår hyresvärd ville helst ha hyran betalt med check först, men vi lyckades övertala henne om banköverföring istället. Fast sen har det blivit att jag har gått och tagit ut pengar och satt in på hennes bank två ggr i rad för att det strulat med banken, och det är tom billigare att betala uttagsavgifterna än överföringsavgiften :P

2012-11-12 @ 19:23:33
URL: http://ericalirsjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0