Tillbaka i Blekinge...

Och alldeles själv är jag också... Per och Isa stannar där uppe till nästa vecka. Hur ska jag klara mig? Jag var uttråkad redan på arlanda, vad gör man på en inrikesterminal utan barn liksom?
 
Skönt att jag ska jobba tills de kommer hem. Idag fick jag jobba över lite då vi fick en extra busslast som missat färjan till Gdansk. Stackarna. Men det var riktigt roligt att jobba igen. 
 
Och vad har vi hittat på uppe i norrland då?
 
 
Jo vi har dansat kring midsommarstången.Ätit en massa godsaker...Busat på tomtenFiskatÅkt Iris och Isas lilla båtRensat MASSOR av fiskIsa är då inte rädd för fiskar...Badat - fast det var Isa ganska ensam om...Träffat familjen Strömberg/Jacobsson med kidsÄtit massor med god mat.Och massor med glass.
Och så rökte vi abborre. RIKTIGT GOTT!!!
 
Vi har haft det bra med andra ord. Ganska varmt också. Förmodligen bättre väder än i södra Sverige.
 
Nu ska jag ladda inför morgondagens 11.5h pass. Det blir frukost, lunch och middag på jobbet imorgon alltså. Allt för 40:- netto. Perfekt när man är hemma själv! God mat är det också. Ikväll åt jag av den smarriga grillbuffén =) Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Carlsson

Hej sötis, ni verkar ha det jättebra. Har skrivit till dig några ggr på fejan och ville bara veta om allt är okej. Eftersom du sagt att ni ville komma och hälsa på men det går inte riktigt nu.
Du får gärna höra av dig om du kan, vill och hinner.
Hoppas det går bra på ditt nya jobb.
Kram

2012-07-04 @ 20:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0