Första advent

När jag och Isa vaknade idag (Per är i Luxemburg (!) och coachar U13 laget) låg snön kvar på gräs och tak. Lite extra julstämning på första advent. Så vi tände julstjärnan, adventsljusstaken och åt frukost och pepparkakor framför julkalendern innan vi satte på oss full vintermundering. Jäklar vad kallt det är ute! Vi lekte lite med den snön som fanns kvar, gick på julmarknaden, åt crepes, åkte karusell och frös. Sen gick vi hem och matade vår nya familjemedlem "Fisken Braxenholm".
 
Fisken ser större ut än vad han är...
 
Vad har annars hänt i veckan? Många middagsbjudningar har det blivit i alla fall. I söndags träffade vi ganska många i laget på stan, vi drack glüewine, åt gott och barnen åkte karusell. Sen åt Dejan middag här på kvällen.
 
 
Hmm, vilken ska vi åka??
 
 
Uppe skulle tjejerna åka...
 
Snurrigt värre...
 
 
 
I måndags var det läkarbesök med Pers hand som gällde. I tisdags var jag och Sanne i Freiburg och i onsdags bjöd vi Damien och Christelle på trerätters. Kräftsoppa till förrätt, å vad gott det är!!
 
 
Svårt att hålla en bebis och äta snacks samtidigt...
 
I fredags var vi på IKEA och sen på kvällen åt Christofer och Malin här. Vi stod för räkmacka och kladdkaka och de för hemmagjord pizza. Härlig kombination! Och igår försökte vi julshoppa lite tillsammans med resten av Mulhouse med omnjed...
 
Och ÄNTLIGEN verkar det som att Isa börjar gilla förskolan på riktigt. Hon har vart på topphumör hela veckan. Direkt när vi kommit innanför dörren har hon vänt sig om, gjort slängpussar och sagt "mamma, jag älskar dig, au revoir". Mitt lilla hjärta... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0