Det var inte igår...

Oj vad längesedan det var jag skrev nu... Tiden har gått sjukt fort sedan sist. Vi har vart i Strasbourg, firat jul, varit på zoo, reashoppat i Freiburg, ätit god mat, förbannat skitvädret och spelat tennis inomhus.
 
Isa är i sitt esse när vi har besök och hon var helt fantastisk på julafton. Väntade snällt på att få öppna alla hennes sjuttioelva paket och blev lika glad, och tackade lika mycket för varje paket. Till och med batterierna som följde med fick stor uppmärksammhet. Och innan tomten gick gav hon honom alla nappar förutom en. Den får hon BARA ha när hon ska sova, och än så länge funkar det riktigt bra!
 
Vid halv elva på julaftons kväll gick vi allihopa till katedralen. Isa hade sin nya julklappar på sig. D.v.s. sin skinnpaj, lila "tantmössa" och röda pippiväska. Vi var bara där en stund och kollade läget. Innan vi gick sjöng de "stilla natt" på tyska. Då stod Isa upp på bänken längst bak och hittade på egna texter. Sen gick vi hem och så höll Dejan oss uppe till 03.30... Men trevligt hade vi. Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon. Då är det frisörbesök och match som gäller. Och på nyårsafton ska Per äntligen plocka bort stiften ur handen!! Sen ska han snart vara "fit for fight" igen.
 
Vi hörs imorgon!
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0