Grrr...

Herregud vilken idiot jag hade på jobbet igår. Han förstörde verkligen hela dagen. Jag var SÅ arg. Kan inte ens komma ihåg när jag var så arg sist. Personer som är så bittra, spydiga och elaka borde inte få vistas bland andra människor. Som han gormade och svor för saker som en vanlig person aldrig ens skulle reflektera över... I stridens hetta hade vi också andra gäster som försvarade oss och sa till idioten att han borde skickas på charmskola. Det blev nästan slagsmål där ute efter det uttalandet... Blev imponerad av både mig själv och min kollega att vi lyckades hålla humöret. Vi var inget annat än trevliga mot honom. Tror till och med att B ropade "välkommen tillbaka" när gick. Ha!

Stackars Per har haft halsfluss nere i Frankrike, kul start... Men nu är han på banan igen och har bl.a. rapporterat att vädret är toppen, att vår nya granne har världens största bröst, att stan faktiskt är mysig och att vi får 50% rabatt på en bra restaurang och 20% rabatt på subway =)

Nu åker vi snart! Innan dess ska vi hänga lite med Isas morfar som är på besök, åka till Matvik, busa med Iris, packa och imorgon ska jag sälja vår fina bil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0