Hmm

Då har jag, Chantelle och Zdenka vart och hälsat på Julie och Aurelie på sjukhuset igen. Det såg faktiskt ut som att hon hade växt på två dagar, även fast hon gått ner 100 gr i vikt. Idag såg dock Julie ut som Pamela Andersson =)

Och så har jag (nästan) bestämt mig om skötväskan. Det får bli en sådan här:

 

Men jag kunde bara inte (surprise) bestämma mig om färg, så det får pappa göra. Han ska köpa den åt mig imorgon och ta med den hit. Få se om det blir en brun eller svart =)


Svårare blir det väl med namn till lill-skrutt. Vi har väl tre favoriter just nu som vi båda tycker är fina. Sen har jag något ytterligare namn och Per också. Sen har vi ett namn till som vi båda gillar men som ingen annan tycker är en bra idé - förmodligen bara för att de inte är vana vid det. Vi gillade det inte heller i början.

Äh, jag tror att vi får ta med oss dessa namnen och bestämma oss när vi ser henne. Problemet är bara att vi måste bestämma oss med en gång. Dels för att vi ska kunna få iväg ansökan om personnummer till henne så fort som möjligt, och dels för att man måste bestämma sig inom tre dagar här. Annars blir det böter!

Sen har jag nog någon form av cravings i alla fall. Citrus! Och det stämmer väl in på att vi väntar en flicka om jag inte minns fel. Idag åt vi lax - med lime på. Limesås till det och sen lime dricka... Per tyckte att det var lite mycket lime =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0