Dazzels...

Kan verkligen inte komma på ett enda ställe att sätta en "Maria Montezami tofs" på... Har precis tittat på ett avsnitt av "Hollywoodfruar". Montezami är ju helt klart bäst. Sen gillar jag att hon ständigt hittar på nya ord =)

Innan Hollywoodfruarna skypade jag med Frida i 1,5h. Har inte pratat med någon hemifrån på jättelänge, är helt värdelös på att höra av mig och så funkar inte Linns telefon (fortfarande?). Jättekul att prata med henne i alla fall! Inte så lång tid kvar tills hela gänget är samlat igen...

Och så har Per nu lämnat mig åt mitt öde... han kommer inte hem förrän på söndag igen så det är bara att knipa.

Tidigare idag var jag och tog nya blodprov för en massa saker + för mitt borttappade blodgruppskort. Jag fick han som är så snabb. Linn, du får komma hit nästa gång du ska ta blodprov. Tror nämligen inte att den här killen kan misslyckas. Hoppas att jag får honom imorgon igen! Sen gick jag på jakt efter hallonbladste, men det verkar inte finnas någonstans. Har tittat både på stormarknaderna, i te- och bio affärer. Hanna, du kanske kan tipsa vart jag kan leta? =)

Imorgon blir det först jobb, sen en sväng på stan. Ska kolla lite i inredningsaffärerna och kanske shoppa lite på H&M från deras "garden collection". Sen blir det vattengympa!

Och så har vi helt glömt att tacka för de fina kläderna vi fick till lillskrutt, Pers faster Lena!! De var jättefina! Fast "uggsen" du köpte är fortfarande favoriter =) Tack så jättermycket!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0