7 veckor kvar...

Första dagen på jobbet idag. Fortfarande inte roligt att gå upp tidigt... Men nu är det bara ungefär 3,5 veckas jobb kvar. Är ledig då pappa och Erik är här, annars jobbar jag mars ut.

Igår var jag mest hemma, det regnade nästan hela dagen. Var dock en sväng på apoteket och hämtade ett recept till mig och så skulle jag köpa något till Pers hals - som han har lite ont i. Då fick jag en bakteriedödande spray som man skulle spruta ner i halsen några gånger om dagen + någon homeopatmedicin, små piller som man skulle ta två åt gången varje timma - så där har han att göra. Och OM han skulle få feber så skulle vi se till att kontakta läkare. Okaj...

Sen kollade vi på Nybro-KHK online, i brist på OS-sändningarna. Kommentatorerna höll dock inte riktigt samma klass. Inte hockeyn heller för den delen (föga oväntat kan domarinsatsen, från Claesson, också ifrågasättas...). Men det var kul att se alla våra vänner, i båda lagen. Få se vilka som vinner den tredje avgörande matchen ikväll.

Idag är det bara 7 veckor kvar till lillskruttan beräknas komma ut. Hon är fortfarande en jäkel på att träffa revbenen och så har hon hicka ganska ofta. Per säger att han får passa på att göra andra saker nu, för sen ska han bara mysa =)

Nu, hockey här hemma mot Rouen! Blir spännande ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0