Har du guldhår i rumpan?

Nu är vi precis hemkomna från en trevlig kväll på stan. Vi testade först den nya restaurangen ute på piren vad-den-nu-heter... Maten var kanon, men det tog lite väl lång tid innan vi fick den så vi beslutade oss för att gå till hotellet istället, för dessert. Där fick vi kaffet långt innan desserten men å så gott. Latten var - expert som man nu är =), inte ens i närheten av vad den ska vara. För varm, för mycket skum och fel skum... Men trevligt hade vi. Har också lärt oss ett nytt norskt uttryck! För om man är lite bortskämd hemifrån, vad har man då? Jo man har "guldhår i rumpan"? Makes sense!! =)

Tidigare idag har vi haft rundtur, vart vid havet och hämtat lillebror vid flyget. Som alltid på Kallinge flygplats träffar jag någon jag känner. Idag var det Pers morbror, fru och kusin. Kusinen kände dessutom tjejen som lillebror träffade på Nya Zeeland och var på gröna lund med igår... världen är liten!

Imorgon åker vi till Karlskrona, går väl en tur på stan först innan vi åker ut till Linda och Johan för lite grillning. Ska bli trevligt! På söndag blir det Nybban och övernattning hos Iranis!!! Noah ska äntligen få träffa Bassen! =)

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: thomas svensson

hej på er

Nu börjar livet igen, imorgon måndag (27/7) är det jobb som gäller, sommarsemestern är SLUT, och då behöver man inte fundera över vädret längre, nu får det bli vad det bli. Sol, regn, storm, snö, hagel, det är väl det jag har haft under mina 4 veckor, men man har ju varit ledig, det är det som är viktigt sägs det.

Guldhår i rumpan, om du nån gång kolla Pers rygg så tror jag att hela ryggen är full, du behöver inte kolla honom i rumpan, där VET jag att han har så mycket att han kan göra en lång fläta, ha, ha.

Det är tur att man inte har bortskämda barn, men ibland undrar jag vad Oscar gör när han säger att han ska raka sig, inte har han någon skäggväxt i ansiktet.

Ha det nu så bra så hörs vi igen

2009-07-26 @ 16:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0